GREEN GRAY Red

SRETAN DAN POBJEDE I DOMOVINSKE ZAHVALNOSTI I DAN HRVATSKIH BRANITELJA

Na ovaj dan budimo ponosni i radosni, zaboravimo ono što nas dijeli i zajedno istaknimo naše hrvatske zastave te se poklonimo sa zahvalnošću žrtvi naših branitelja, posebice onih koji su za slobodu Hrvatske položili svoj život.   Svim Hrvaticama i Hrvatima te svima onima koji Hrvatsku vole, čestitamo Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja.  

Read more

OBILJEŽAVANJE ROĐENDANA BRAĆE RADIĆ

OBILJEŽAVANJE ROĐENDANA BRAĆE RADIĆ 148. obljetnica rođenja Antuna i 145. obljetnica rođenja Stjepana Radića

Read more

Vijesti

PRITISCI ZBOG PROTIVLJENJA ODLAGALIŠTU NUKLEARNOG OTPADA
ŽELJKO LENART ZASTUPAT ĆE POLJOPRIVREDNIKE U HRVATSKOM SABORU
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

LENART PORUČIO IZ VELIKE LUDINE: BIT ĆU GLAS HRVATSKIH POLJOPRIVREDNIKA

Nakon što je Glavni odbor HSS-a na svojoj sjednici potvrdio prijedlog HSS-a Sisačko-moslavačke županije da će Željko Lenart biti kandidat za Hrvatski sabor, Lenart se je sastao s članicama i članovima HSS-a Općine Velika Ludina na njihovoj Programskoj skupštini i po prvi put predstavio svoj program. 

Rekao je da će biti glas svih hrvatskih poljoprivrednika koji zaslužuju podršku zbog važne uloge koju obavljaju u društvu a koje je SDP-ova Vlada s bešćutnim ministrom Jakovinom dovela na prosjački štap. „Zalagat ću se da obiteljska poljoprivredna gospodarstva dobiju poljoprivredno zemljište, jer bez zemljišta nema niti proizvodnje hrane. Upravo proizvodnja hrane mora biti strateški interes RH i radit ću na povezivanju poljoprivrede s turističkim sektorom jer je sramota da se turistima daje hrana iz uvoza dok naš seljak svoje proizvode nema kome prodati“, rekao je Lenart. Predsjednica HSS-a Sisačko-moslavačke županije i zastupnica u Europskom parlamentu Marijana Petir koja potječe iz Općine Velika Ludina rekla je da će Lenart biti jedini zastupnik u Hrvatskom saboru iz redova poljoprivrednika i pozvala je sve okupljene da mu daju svoj preferencijalni glas. Kritizirala je loš odnos Vlade prema hrvatskom selu i dodala da nam treba Vlada koja će poštivati selo i seljaka i razumjeti što hrvatskoj poljoprivredi treba. Skup je pozdravila zamjenica župana Anita Sinjeri Ibrišević koja je najavila raspisivanje natječaja za potpore u poljoprivredi te je dodala da unatoč mjerama štednje, taj iznos nije smanjivan jer je duboko svjesna u kojem se katastrofalnom stanju nalazi hrvatska poljoprivreda i da je nužno osigurati pomoć na svim razinama. Načelnica Općine Majur Klementina Karanović rekla je da je Željko Lenart dobar izbor jer on kao diplomirani agronom koji se na svom imanju bavi poljoprivrednom zna što je hrvatskoj poljoprivredi potrebno tedobro razumije stvarne potrebe hrvatskog sela te je pozvala sve okupljene da zaokruže njegovo ime na listi Domoljubne koalicije.

 

Predsjednica

Asocijacije HSS SMŽ

Stjepan Radić i HSS

Županijske organizacije HSS

Alternative flash content

Requirements

Get Adobe Flash player

Lokalni izbori 2013

Korisni linkovi