GREEN GRAY Red

SRETAN DAN POBJEDE I DOMOVINSKE ZAHVALNOSTI I DAN HRVATSKIH BRANITELJA

Na ovaj dan budimo ponosni i radosni, zaboravimo ono što nas dijeli i zajedno istaknimo naše hrvatske zastave te se poklonimo sa zahvalnošću žrtvi naših branitelja, posebice onih koji su za slobodu Hrvatske položili svoj život.   Svim Hrvaticama i Hrvatima te svima onima koji Hrvatsku vole, čestitamo Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja.  

Read more

OBILJEŽAVANJE ROĐENDANA BRAĆE RADIĆ

OBILJEŽAVANJE ROĐENDANA BRAĆE RADIĆ 148. obljetnica rođenja Antuna i 145. obljetnica rođenja Stjepana Radića

Read more

Vijesti

PRITISCI ZBOG PROTIVLJENJA ODLAGALIŠTU NUKLEARNOG OTPADA
ŽELJKO LENART ZASTUPAT ĆE POLJOPRIVREDNIKE U HRVATSKOM SABORU
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

"NE NUKLEARNOM OTPADU U DVORU, DA RAZVOJU POLJOPRIVREDE" PORUKA JE ŽELJKA LENARTA STANOVNICIMA DVORA

Željko Lenart, kandidat Hrvatske seljačke stranke na izborima za Hrvatski sabor, zajedno s Anitom Sinjeri-Ibrišević zamjenicom župana Sisačko-moslavačke županije i Klementinom Karanović, načelnicom Općine Majur večeras je sudjelovao na Programskoj skupštini Hrvatske seljačke stranke Općinske organizacije Dvor. 

Prisutnima je poručio "kako je područje Dvora lijep kraj, ali nažalost nema ljudi, jer su veliki sustavi uništili male poljoprivrednike, koji su imali 2-3 krave, a sad su prepušteni sami sebi. Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo treba biti temelj hrvatske poljoprivrede, iako se bez velikih ne može, no danas nikoga nije briga što su sela oko Dvora prazna. Borit će se u Hrvatskom saboru za selo i poljoprivrednike, jer zna što muči hrvatske seljake budući da se na svom gospodarstvu bavi proizvodnjom povrća na 2 ha i na još 30-tak ha ratarstvom.Naglasio je da je prioritet razvoj poljoprivrede, te da se protivi gradnji odlagališta nuklearnog otpada u Dvoru."


Anita Sinjeri-Ibrišević je naglasila kako je "danas jako loša situacija u poljoprivredi, ljudi na selu su na rubu egzistencije, suočavamo se sa propadanjem obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava zbog nelojalne konkurencije. Sisačko-moslavačke županije i ove godine je objavila natječaj za poljoprivredne proizvođače na kojem su osigurana sredstva u iznosu od 3,4 milijuna kuna."
Riječima podrške radu općinske organizacije HSS-a Dvor obratila se načelnica Općine Majur Klementina Karanović koja je pozvala prisutne da "na izborima za Hrvatski sabor daju glas Željku Lenartu koji kao agronom, seljak, poljoprivrednik vrlo dobro zna sve probleme s kojima se poljoprivrednici i selo danas susreću i upravo takvog čovjeka trebamo u Hrvatskom saboru."

 

Predsjednica

Asocijacije HSS SMŽ

Stjepan Radić i HSS

Županijske organizacije HSS

Alternative flash content

Requirements

Get Adobe Flash player

Lokalni izbori 2013

Korisni linkovi