GREEN GRAY Red

SRETAN DAN POBJEDE I DOMOVINSKE ZAHVALNOSTI I DAN HRVATSKIH BRANITELJA

Na ovaj dan budimo ponosni i radosni, zaboravimo ono što nas dijeli i zajedno istaknimo naše hrvatske zastave te se poklonimo sa zahvalnošću žrtvi naših branitelja, posebice onih koji su za slobodu Hrvatske položili svoj život.   Svim Hrvaticama i Hrvatima te svima onima koji Hrvatsku vole, čestitamo Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja.  

Read more

OBILJEŽAVANJE ROĐENDANA BRAĆE RADIĆ

OBILJEŽAVANJE ROĐENDANA BRAĆE RADIĆ 148. obljetnica rođenja Antuna i 145. obljetnica rođenja Stjepana Radića

Read more

Vijesti

PRITISCI ZBOG PROTIVLJENJA ODLAGALIŠTU NUKLEARNOG OTPADA
ŽELJKO LENART ZASTUPAT ĆE POLJOPRIVREDNIKE U HRVATSKOM SABORU
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

DOSTOJANSTVO I ZAJEDNIŠTVO HRVATSKIH BRANITELJA

Dostojanstveno i u zajedništvu članovi asocijacije branitelja HSS-a "Hrvatski sokol" obilježili su Dan hrvatskih branitelja Sisačko-moslavačke županije i odali dužno poštovanje svim poginulim i nestalim hrvatskim braniteljima u Domovinskom ratu. Predsjednik asocijacije branitelja HSS-a Sisačko-moslavačke županije Francek Tonković i njegov zamjenik Milan Živković 

položeni su vijence i zapalili svijeće na Centralnog groblju u Sisku, kod Spomenika na razmjenu hrvatskih logoraša u Mošćenici, te u Farkašiću, selu u kojem su hrvatski branitelji u listopadu 1991. godine zaustavili neprijatelja, nanijeli mu velike gubitke te ga vratili na početni položaj i više nikada nije stupio nogom na prostore od Glinske Poljane pa do Nebojana te nije ostvario svoj cilj izlaska na rijeku Kupu.

 

 

Predsjednica

Asocijacije HSS SMŽ

Stjepan Radić i HSS

Županijske organizacije HSS

Alternative flash content

Requirements

Get Adobe Flash player

Lokalni izbori 2013

Korisni linkovi