GREEN GRAY Red

SRETAN DAN POBJEDE I DOMOVINSKE ZAHVALNOSTI I DAN HRVATSKIH BRANITELJA

Na ovaj dan budimo ponosni i radosni, zaboravimo ono što nas dijeli i zajedno istaknimo naše hrvatske zastave te se poklonimo sa zahvalnošću žrtvi naših branitelja, posebice onih koji su za slobodu Hrvatske položili svoj život.   Svim Hrvaticama i Hrvatima te svima onima koji Hrvatsku vole, čestitamo Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja.  

Read more

OBILJEŽAVANJE ROĐENDANA BRAĆE RADIĆ

OBILJEŽAVANJE ROĐENDANA BRAĆE RADIĆ 148. obljetnica rođenja Antuna i 145. obljetnica rođenja Stjepana Radića

Read more

Vijesti

PRITISCI ZBOG PROTIVLJENJA ODLAGALIŠTU NUKLEARNOG OTPADA
ŽELJKO LENART ZASTUPAT ĆE POLJOPRIVREDNIKE U HRVATSKOM SABORU
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

„HRVATSKE VODE TREBAJU PRONAĆI TRAJNO RJEŠENJE„ NAGLASIO JE ŽELJKO LENART U LETOVANIĆU

U trenutku prolaska vrha vodnog vala kroz Letovanić, u ponedjeljak 19. listopada u jutarnjim satima Letovnić je obišao Željko Lenart, kandidat na izborima za Hrvatski sabor u VI. izbornoj jedinici zajedno sa Anitom Sinjeri-Ibrišević, zamjenicom župana Sisačko-moslavačke županije, Ivicom Perovićem, načelnikom općine Lekenik i Maricom Zlovolić, zamjenicom načelnika.

„Hrvatske vode moraju pronaći trajno rješenje, jer je ovakvo stanje neodrživo“ rekao je Lenart i naglasio „kako je vidljivo da je šteta velika, a pravo stanje će se moći utvrditi tek kad se voda povuče, no što je sa stanovnicima koji po tko zna koji put u kratkom razdoblju proživljavaju istu stvar i boje se za svoju imovinu. Potrebno je što prije riješiti problem kako bi ljudi mogli nastaviti normalno živjeti u Letovaniću i posvetiti se svakodnevnom životu, a ne živjeti u strahu“.

 

Predsjednica

Asocijacije HSS SMŽ

Stjepan Radić i HSS

Županijske organizacije HSS

Alternative flash content

Requirements

Get Adobe Flash player

Lokalni izbori 2013

Korisni linkovi