GREEN GRAY Red

SRETAN DAN POBJEDE I DOMOVINSKE ZAHVALNOSTI I DAN HRVATSKIH BRANITELJA

Na ovaj dan budimo ponosni i radosni, zaboravimo ono što nas dijeli i zajedno istaknimo naše hrvatske zastave te se poklonimo sa zahvalnošću žrtvi naših branitelja, posebice onih koji su za slobodu Hrvatske položili svoj život.   Svim Hrvaticama i Hrvatima te svima onima koji Hrvatsku vole, čestitamo Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja.  

Read more

OBILJEŽAVANJE ROĐENDANA BRAĆE RADIĆ

OBILJEŽAVANJE ROĐENDANA BRAĆE RADIĆ 148. obljetnica rođenja Antuna i 145. obljetnica rođenja Stjepana Radića

Read more

Vijesti

PRITISCI ZBOG PROTIVLJENJA ODLAGALIŠTU NUKLEARNOG OTPADA
ŽELJKO LENART ZASTUPAT ĆE POLJOPRIVREDNIKE U HRVATSKOM SABORU
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

„DRŽAVA MORA HITNO RIJEŠITI PROBLEM DAROVNICA“ PORUČIO JE ŽELJKO LENART U DONJIM KUKURUZARIMA

Najveći problem koji danas imaju stanovnici Općine Donji Kukuruzari je još uvijek neriješeno stambeno pitanje rekao je Željko Lenart u Donjim Kukuruzarim obraćajući se članovima Hrvatske seljačke stranke. Kako netko može graditi budućnost svoje obitelji, ako više od 15 godina čeka rješenje vlastitog doma. Upravo to je dovelo do toga da stotine obitelji napuste ovu općinu koja je danas druga po siromaštvu u Republici Hrvatskoj, naglasio je Lenart. U Hrvatskom saboru će se zalagati da se ovaj problem pod hitno riješi. Mijo Latin, zamjenik načelnika Općine Donji Kukuruzari upoznao je prisutne s poljoprivrednom proizvodnjom koja je danas najvažniji izvor prihoda za mnoge obitelji, naročito proizvodnja povrća.

Upravo u poljoprivrednoj proizvodnji, udruživanju, osiguranom otkupu Lenart vidi način da se poljoprivrednicima pomogne da povećaju proizvodnju i imaju siguran plasman. Budući je i sam proizvođač povrća na površini od 2 ha dobro zna sve probleme koje danas imaju proizvođači i kao njihov glas u Hrvatskom saboru borit će se da mali proizvođači ostanu temelj razvoja poljoprivrede u Hrvatskoj.

Predsjednica

Asocijacije HSS SMŽ

Stjepan Radić i HSS

Županijske organizacije HSS

Alternative flash content

Requirements

Get Adobe Flash player

Lokalni izbori 2013

Korisni linkovi