GREEN GRAY Red

SRETAN DAN POBJEDE I DOMOVINSKE ZAHVALNOSTI I DAN HRVATSKIH BRANITELJA

Na ovaj dan budimo ponosni i radosni, zaboravimo ono što nas dijeli i zajedno istaknimo naše hrvatske zastave te se poklonimo sa zahvalnošću žrtvi naših branitelja, posebice onih koji su za slobodu Hrvatske položili svoj život.   Svim Hrvaticama i Hrvatima te svima onima koji Hrvatsku vole, čestitamo Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja.  

Read more

OBILJEŽAVANJE ROĐENDANA BRAĆE RADIĆ

OBILJEŽAVANJE ROĐENDANA BRAĆE RADIĆ 148. obljetnica rođenja Antuna i 145. obljetnica rođenja Stjepana Radića

Read more

Vijesti

PRITISCI ZBOG PROTIVLJENJA ODLAGALIŠTU NUKLEARNOG OTPADA
ŽELJKO LENART ZASTUPAT ĆE POLJOPRIVREDNIKE U HRVATSKOM SABORU
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

ŽRTVE BAĆINA ZASLUŽUJU JEDNAKO POŠTOVANJE I POČASTI

U Baćinu, pokraj Hrvatske Dubice, danas je zajedno sa stotinjak okupljenih počast nevinim žrtvama u Domovinskom ratu odao Željko Lenart, kandidat Hrvatske seljačke stranke na predstojećim izborima za Hrvatski sabor u VI. izbornoj jedinici zajedno s Mijom Latinom zamjenikom načelnika općine D. Kukuruzari i Marijanom Milas, potpredsjednicom HSS-a Hrvatske Dubice.

Položivši vijenac, zapalivši svijeću i poklonivši se žrtvama koje su 21. listopada 1991. godine ubijene samo zato što su bili Hrvati Željko Lenart je poručio „Danas stojimo na mjestu druge najveće grobnice u Domovinskom ratu, najveće u Sisačko-moslavačkoj županiji, na mjestu koje nikad nije obišao nitko iz državnog vrha Republike Hrvatske. Tražimo za žrtve Baćina jednako poštovanje i počasti kao i prema svim žrtvama kojih se ovih dana prisjećamo.“

Posjetio je i prostor u kojem će uskoro biti uređena spomen soba za sve žrtve s područja Hrvatske Dubice. Mijo Latin, zamjenik načelnika Općine D. Kukuruzari izjavio je da je „danas život u malim općinama veoma težak, ali upravo spomen na žrtve i one koji su dali svoj život da bi danas slobodno živjeli mora biti nada da zajedno gradimo budućnost ovog kraja“. 

Predsjednica

Asocijacije HSS SMŽ

Stjepan Radić i HSS

Županijske organizacije HSS

Alternative flash content

Requirements

Get Adobe Flash player

Lokalni izbori 2013

Korisni linkovi