GREEN GRAY Red

SRETAN DAN POBJEDE I DOMOVINSKE ZAHVALNOSTI I DAN HRVATSKIH BRANITELJA

Na ovaj dan budimo ponosni i radosni, zaboravimo ono što nas dijeli i zajedno istaknimo naše hrvatske zastave te se poklonimo sa zahvalnošću žrtvi naših branitelja, posebice onih koji su za slobodu Hrvatske položili svoj život.   Svim Hrvaticama i Hrvatima te svima onima koji Hrvatsku vole, čestitamo Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja.  

Read more

OBILJEŽAVANJE ROĐENDANA BRAĆE RADIĆ

OBILJEŽAVANJE ROĐENDANA BRAĆE RADIĆ 148. obljetnica rođenja Antuna i 145. obljetnica rođenja Stjepana Radića

Read more

Vijesti

PRITISCI ZBOG PROTIVLJENJA ODLAGALIŠTU NUKLEARNOG OTPADA
ŽELJKO LENART ZASTUPAT ĆE POLJOPRIVREDNIKE U HRVATSKOM SABORU
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

LENART IZJAVIO U MAJURU – TREBA RAZVIJATI MALE OPĆINE, A NE IH UKIDATI

Željko Lenart, kandidat Hrvatske seljačke stranke na izborima u Hrvatski sabor u VI. izbornoj jedinici posjetio je Općinu Majur, najmanju općinu u Sisačko-moslavačkoj županiji. Klementina Karanović, načelnica Općine Majur predstavila mu je najvažnije projekte koji se provode, od energetske obnove 18 obiteljskih kuća sredstvima Fonda za zaštitu okoliša, do projekata koji se financiraju iz EU sredstava, projekt zapošljavanja žena i završeni projekt prekogranične suradnje.

 Načelnica je naglasila „težak život stanovnika i probleme s kojima se susreću. Najžalosnije je što se u posljednje vrijeme mnogo obitelji iseljava s ovog područja, a ljudi su ono najvažnije što imamo.“ Predstavila je projekte koji će se uskoro provoditi od rekonstrukcije vodovoda u Majuru, obnove krovišta Društvenog doma u Srednjoj Meminskoj, obnove cesta te projektima s kojima se planira javiti na EU fondove.


Željko Lenart je pohvalio Općinu Majur, kao dobar primjer male općine koja koristi sredstva iz EU fondova i projekata na najbolji način kako bi se poboljšala kvaliteta života stanovnika. Naglasio je kako je upravo Općina Majur dokaz da male općine ne treba ukidati, neko im pomoći da još kvalitetnije nastave raditi kako bi bili pomoć gospodarstvu i razvoju poljoprivrede od kojih se puno očekuje, upravo će se za to zalagati u Hrvatskom saboru. U pratnji s načelnicom općine, Anitom Sinjeri-Ibrišević zamjenicom župana i ostalim kandidatima na listi Domoljubne koalicije u VI. izbornoj jedinici posjetili su PPS Majur, firmu koja zapošljava oko 100-njak osoba i koja je pokretač razvoja same općine.

Predsjednica

Asocijacije HSS SMŽ

Stjepan Radić i HSS

Županijske organizacije HSS

Alternative flash content

Requirements

Get Adobe Flash player

Lokalni izbori 2013

Korisni linkovi