GREEN GRAY Red

SRETAN DAN POBJEDE I DOMOVINSKE ZAHVALNOSTI I DAN HRVATSKIH BRANITELJA

Na ovaj dan budimo ponosni i radosni, zaboravimo ono što nas dijeli i zajedno istaknimo naše hrvatske zastave te se poklonimo sa zahvalnošću žrtvi naših branitelja, posebice onih koji su za slobodu Hrvatske položili svoj život.   Svim Hrvaticama i Hrvatima te svima onima koji Hrvatsku vole, čestitamo Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja.  

Read more

OBILJEŽAVANJE ROĐENDANA BRAĆE RADIĆ

OBILJEŽAVANJE ROĐENDANA BRAĆE RADIĆ 148. obljetnica rođenja Antuna i 145. obljetnica rođenja Stjepana Radića

Read more

Vijesti

PRITISCI ZBOG PROTIVLJENJA ODLAGALIŠTU NUKLEARNOG OTPADA
ŽELJKO LENART ZASTUPAT ĆE POLJOPRIVREDNIKE U HRVATSKOM SABORU
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

LEKENIK NAJUSPJEŠNIJA OPĆINA U KORIŠTENJU EU FONDOVA

HSS-ovci su se iz Petrinje uputili u Lekenik i  susreli s načelnikom Općine Ivicom Perovićem i njegovim suradnicima te su prisustvovali Programskoj skupštini HSS-a Općine Lekenik u prepunoj dvorani doma u Lekniku. Svi gosti su redom hvalili uspješnu općinsku vlast koja je realizirala niz projekata za dobrobit svojih građana te su postali najbolja Općina u Hrvatskoj po korištenju sredstava iz fondova EU. 

Perović je naglasio da očekuje od Željka Lenarta kao saborskog zastupnika da im pomogne u promoviranju njihove poduzetničke zone Marof i privlačenju investitora jer je njihov program jednak njegovom a to je ostanak mladih u Lekeniku. Lenart je rekao da će zajedno raditi na otvaranju radnih mjesta i stvaranju uvjeta da mladi ostanu u Lekeniku. 

Podržao je razvojne projekte Općine Lekenik te je naglasio da je upravo koncept održivog razvoja kakav je načelnik Perović zacrtao u srži HSS-ovog ali i njegovog programa. “Zalažem se za poticanje poljoprivrede, obrta, malog i srednjeg poduzetništva jer je riječ o djelatnostima koje otvaraju nova radna mjesta, štite socijalnu sigurnost zaposlenih i štite okoliš“, rekao je Lenart te je dodao da vjeruje kako će poduzetnička zona Marof zbog blizine grada Zagreba i dobre opremljenosti infrastrukturom biti privlačna za mnogobrojne investitore. 
Perović je zahvalio eurozastupnici Marijani Petir na dosadašnjoj suradnji a posebno na uspješnom lobiranju za osiguranje sredstava za vodovod Lekenik-Petrinja koji je strateški projekt za Turopolje i Banovinu. Na tom primjeru je istaknuo koliko je važno imati svoju eurozastupnicu koja živi s narodom i bori se za njegovu dobrobit te je pozvao sve okupljene da svoj preferencijalni glas daju Željku Lenartu koji će se također kao zastupnik u Hrvatskom saboru zalagati da njihovi projekti dobiju potrebnu podršku.

Predsjednica

Asocijacije HSS SMŽ

Stjepan Radić i HSS

Županijske organizacije HSS

Alternative flash content

Requirements

Get Adobe Flash player

Lokalni izbori 2013

Korisni linkovi