GREEN GRAY Red

SRETAN DAN POBJEDE I DOMOVINSKE ZAHVALNOSTI I DAN HRVATSKIH BRANITELJA

Na ovaj dan budimo ponosni i radosni, zaboravimo ono što nas dijeli i zajedno istaknimo naše hrvatske zastave te se poklonimo sa zahvalnošću žrtvi naših branitelja, posebice onih koji su za slobodu Hrvatske položili svoj život.   Svim Hrvaticama i Hrvatima te svima onima koji Hrvatsku vole, čestitamo Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja.  

Read more

OBILJEŽAVANJE ROĐENDANA BRAĆE RADIĆ

OBILJEŽAVANJE ROĐENDANA BRAĆE RADIĆ 148. obljetnica rođenja Antuna i 145. obljetnica rođenja Stjepana Radića

Read more

Vijesti

PRITISCI ZBOG PROTIVLJENJA ODLAGALIŠTU NUKLEARNOG OTPADA
ŽELJKO LENART ZASTUPAT ĆE POLJOPRIVREDNIKE U HRVATSKOM SABORU
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

DOMAĆI POLJOPRIVREDNICI TREBAJU IMATI PREDNOST PRI ZAKUPU DRŽAVNOG POLJOPRIVREDNOG ZEMLJIŠTA PORUČIO JE ŽELJKO LENART U MARTINSKOJ VESI

U prepunom Domu kulture u Martinskoj Vesi u petak, 30. listopada 2015. godine s počekom u 19 sati zajedničku programsku skupštinu Hrvatske seljačke stranke održale su gradska organizacija HSS-a Sisak i općinska organizacija HSS-a Martinska Ves. Željko Lenart, 

kandidat Hrvatske seljačke stranke na izborima za Hrvatski sabor poručio je da „domaći poljoprivredni proizvođači trebaju imati prednost pri zakupu držanog poljoprivrednog zemljišta i da se loš odnos Ministarstva poljoprivrede prema poljoprivrednim proizvođačima pod hitno treba promijeniti. Poljoprivrednici su ti koji naporno rade, proizvode, prerađuju i hrane hrvatski narod, a na kraju zbog udruženih trgovaca i preprodavača nemaju za prehraniti svoje obitelji“. Podršku Željku Lenartu dala je Marijana Petir, zastupnica u Europskom parlamentu, koja je pozvala prisutne da na izborima 8.11. daju svoj glas Željku Lenartu jer je on „jedini poljoprivrednik od svih kandidata na svim listama.“ Predstavila je svoj rad u EU parlamentu i naglasila kako ne postoji suradnja zastupnika u EU parlamentu i predstavnika vlasti u Hrvatskoj te da se takve stvari pod hitno trebaju promijeniti, jer sredstava ima, ali se na ovakav način ne mogu iskoristiti. „Unatoč velikoj nezaposlenosti mladih, po čemu smo treći u Europi, do danas nismo iskoristili ništa iz fondova za zapošljavanje mladih što samo govori o nebrizi vladajućih za svoj narod“ poručila je Petir.

Okupljenima se obratio i Mijo Latin, predsjednik Hrvatskog seljačkog saveza koji je žalostan što „do danas nije objavljen popis poljoprivrednika koji su dobili sredstva iz Mjera ruralnog razvoja, a boji se da je pravi razlog skrivanja podataka što su sredstva pokupili veliki igrači, a ne mali i srednji poljoprivrednici kojima su ta sredstva i namijenjena. I upravo je zato neophodno da poljoprivrednici imaju svog zastupnika u Hrvatskom saboru i svoj glas će dati Željku Lenartu kako bi se takve stvari promijenile“. Podršku Željku Lenartu dale su i Anita Sinjeri-Ibrišević, zamjenica župana i Klementina Karanović, načelnica Općine Majur.

Predsjednica

Asocijacije HSS SMŽ

Stjepan Radić i HSS

Županijske organizacije HSS

Alternative flash content

Requirements

Get Adobe Flash player

Lokalni izbori 2013

Korisni linkovi