GREEN GRAY Red

SRETAN DAN POBJEDE I DOMOVINSKE ZAHVALNOSTI I DAN HRVATSKIH BRANITELJA

Na ovaj dan budimo ponosni i radosni, zaboravimo ono što nas dijeli i zajedno istaknimo naše hrvatske zastave te se poklonimo sa zahvalnošću žrtvi naših branitelja, posebice onih koji su za slobodu Hrvatske položili svoj život.   Svim Hrvaticama i Hrvatima te svima onima koji Hrvatsku vole, čestitamo Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja.  

Read more

OBILJEŽAVANJE ROĐENDANA BRAĆE RADIĆ

OBILJEŽAVANJE ROĐENDANA BRAĆE RADIĆ 148. obljetnica rođenja Antuna i 145. obljetnica rođenja Stjepana Radića

Read more

Vijesti

PRITISCI ZBOG PROTIVLJENJA ODLAGALIŠTU NUKLEARNOG OTPADA
ŽELJKO LENART ZASTUPAT ĆE POLJOPRIVREDNIKE U HRVATSKOM SABORU
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

MLADI HSS-A SISAČKO-MOSLAVAČKE ŽUPANIJE IZABRALI NOVO VODSTVO

Organizacija mladih HSS-a Sisačko-moslavačke županije u subotu 31. listopada 2015. godine održala je izbornu skupštinu na kojoj je jednoglasno za predsjednicu ponovno izabrana Maja Romarić iz Lekenika, a za potpredsjednike Robert Pokas iz Martinske Vesi, Dražen Pejaković iz Gline i Mario Nogić iz Siska

 

 dok je za tajnicu izabrana Martina Tvarušek iz Novske, a za blagajnika Tomislav Kuzmić iz Topuskog. Skupštini su nazočili potpredsjednica HSS-a, predsjednica HSS SMŽ i zastupnica u EU Parlamentu Marijana Petir, potpredsjednik ŽO HSS SMŽ i kandidat na izborima za Hrvatski sabor Željko Lenart, potpredsjednica ŽO HSS SMŽ i zamjenica župana Anita Sinjeri-Ibrisevic, tajnica ŽO HSS SMZ i načelnica Općine Majur Klementina Karanović, predsjednik GO HSS Petrinja Milan Herceg te predsjednik OM HSS RH Matej Orešković. Gosti su pohvalili dosadašnji rad OM HSS SMŽ i njihovo zalaganje u predizbornim aktivnostima te su pozvali mlade članove da izađu 8. studenoga na izbore i zaokruže broj 13. na listi broj 3., HSS-ovca Željka Lenarta.

 

 

Predsjednica

Asocijacije HSS SMŽ

Stjepan Radić i HSS

Županijske organizacije HSS

Alternative flash content

Requirements

Get Adobe Flash player

Lokalni izbori 2013

Korisni linkovi