GREEN GRAY Red

SRETAN DAN POBJEDE I DOMOVINSKE ZAHVALNOSTI I DAN HRVATSKIH BRANITELJA

Na ovaj dan budimo ponosni i radosni, zaboravimo ono što nas dijeli i zajedno istaknimo naše hrvatske zastave te se poklonimo sa zahvalnošću žrtvi naših branitelja, posebice onih koji su za slobodu Hrvatske položili svoj život.   Svim Hrvaticama i Hrvatima te svima onima koji Hrvatsku vole, čestitamo Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja.  

Read more

OBILJEŽAVANJE ROĐENDANA BRAĆE RADIĆ

OBILJEŽAVANJE ROĐENDANA BRAĆE RADIĆ 148. obljetnica rođenja Antuna i 145. obljetnica rođenja Stjepana Radića

Read more

Vijesti

PRITISCI ZBOG PROTIVLJENJA ODLAGALIŠTU NUKLEARNOG OTPADA
ŽELJKO LENART ZASTUPAT ĆE POLJOPRIVREDNIKE U HRVATSKOM SABORU
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

SJEĆANJE NA ŽRTVE VUKOVARA I ŠKABRNJE

Večer je uoči dana u kojemu cijeli naš narod osjeća veliku tugu i veliko poštovanje prema žrtvi koju je Vukovar podnio za Hrvatsku. Pad Vukovara koji se dogodio 18. studenoga prije 24 godine donio je bol koja ni danas ne jenjava dok mnogi još traže odgovor na pitanje gdje su njihovi najmiliji. Žrtva koju su podnijeli Vukovar i Škabrnja odraz su iskrene ljubavi prema svome domu i svome narodu koja ne smije biti zaboravljena.

Duboko u srcu nosim hrvatske branitelje koji su branili Vukovar - grad koji je za mene mjesto posebnog pijeteta. Želim da baš kao što smo tada pobijedili u ratu, danas pobijedimo u miru te da zajednički omogućimo našim ljudima da ostanu živjeti u svome domu i u svojoj domovini. 

Ne zaboravimo Vukovar i Škabrnju i pomolimo se večeras za duše svih poginulih hrvatskih branitelja i civila, za znane i neznane heroje, za majke i očeve koji su ostali bez svoje djece, za djecu koja su ostala bez svojih roditelja, žene koje oplakuju svoje muževe i muževe koji oplakuju svoje žene… Neka se po našim djelima prepozna da njihova žrtva nije bila uzaludna.

Predsjednica

Asocijacije HSS SMŽ

Stjepan Radić i HSS

Županijske organizacije HSS

Alternative flash content

Requirements

Get Adobe Flash player

Lokalni izbori 2013

Korisni linkovi