GREEN GRAY Red

SRETAN DAN POBJEDE I DOMOVINSKE ZAHVALNOSTI I DAN HRVATSKIH BRANITELJA

Na ovaj dan budimo ponosni i radosni, zaboravimo ono što nas dijeli i zajedno istaknimo naše hrvatske zastave te se poklonimo sa zahvalnošću žrtvi naših branitelja, posebice onih koji su za slobodu Hrvatske položili svoj život.   Svim Hrvaticama i Hrvatima te svima onima koji Hrvatsku vole, čestitamo Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja.  

Read more

OBILJEŽAVANJE ROĐENDANA BRAĆE RADIĆ

OBILJEŽAVANJE ROĐENDANA BRAĆE RADIĆ 148. obljetnica rođenja Antuna i 145. obljetnica rođenja Stjepana Radića

Read more

Vijesti

PRITISCI ZBOG PROTIVLJENJA ODLAGALIŠTU NUKLEARNOG OTPADA
ŽELJKO LENART ZASTUPAT ĆE POLJOPRIVREDNIKE U HRVATSKOM SABORU
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

JAVNA RASPRAVA POTVRDILA DA SMO U PRAVU - NE ODLAGALIŠTU NUKLEARNOG OTPADA U DVORU!

U petak, 4. ožujka 2016. godine s početkom u 11 sati održana je posljednja javna rasprava o Strateškoj studiji utjecaja na okoliš i nacrtu prijedloga nacionalnog programa provedbe strategija zbrinjavanja radioaktivnog otpada, iskorištenih izvora i istrošenog nuklearnog goriva.
Na raspravi su sudjelovale Anita Sinjeri-Ibrišević, potrpredsjednica Hrvatske seljačke stranke Sisačko-moslavačke županije i zamjenica župana SMŽ i Klementina Karanović, tajnica HSS-a SMŽ i općinska načelnica Općine Majur.
Ova rasprava je još jednom poslužila svim protivnicima izgradnje takvog skladišta/odlagališta u Dvoru da potvrde svoja uvjerenja da su u pravu što su protiv i što kažu NE ODLAGANJU NUKLEARNOG OTPADA U DVORU! Niti jedna osoba koja je postavila pitanje, na isto nije dobila točan i zadovoljavajući odgovor. Izlagači su u odnosu na javnu raspravu u Zagrebu 23. veljače prilagodili svoje prezentacije i svoju priču, kako je moguće da čovjek koji govori istinu i stoji iza onog što govori, jedno priča u Zagrebu, a jedno u Dvoru. Potvrđeno je da firma koja radi studiju nije niti bila u Čerkezovcu mjestu gdje se predviđa skladište RAO?!
Pozvali smo nadležne da otvore konzultacije s Bosnom i Hercegovinom po tom pitanju te da Republika Hrvatska objavi javni poziv, neka se grad/općina koja želi imati takvo skladište/odlagalište javi, neka se provede referendum, naprave istraživanja i izgradi skladište/odlagalište, u protivnom ovo je samo dokaz da je izbor Dvora politička odluka, jer tu žive ljudi koji nemaju političku snagu iza sebe, niti ikoga tko bi se za ljude iz Dvora i s Banovine borio! 
Hrvatska seljačke stranka je uz stanovnike Dvora, nitko na silu ne smije graditi skladište/odlagalište u Dvoru!

Predsjednica

Asocijacije HSS SMŽ

Stjepan Radić i HSS

Županijske organizacije HSS

Alternative flash content

Requirements

Get Adobe Flash player

Lokalni izbori 2013

Korisni linkovi